به طور کلی سرطان معده با ۱۳.۷۰ درصد و سرطان روده بزرگ با ۱۳.۳۱ درصد از شایعترین سرطانها در میان ایرانیان است.ترکیبات سوسیس، کالباس، انواع ساندویچها را میتوان در گروه فست فود قرار داد، این ترکیبات با نمک میتواند جذب کلسیم به بدن را کاهش دهد و در برخی مواقع با پوکی استخوان خود را نشان میدهد. زیرا این خوراکیهای پرزرق و برق، خوش بو و خوش طعم با ادویه جاتی نظیر فلفل، پیاز، سیر، زنجبیل طعمدار میشوند و با انواع نیتراتها و فسفاتها رنگ میگیرند.برخی رستورانها مواد خوراکی خود را از صبح آماده و در طول روز با گرم نگه داشتن آنها احتمال بروز مواد خوراکی را به انواع بیماریها بالا میبرند، به طوری که میزان مواد مغذی موجود در غذا کاهش مییابد و هضم این مواد در دستگاه گوارش با اختلال همراه خواهد بود؛ بنابراین افراد باید توجه داشته باشند هر بوی نامناسب و لکه غیرعادی در سطوح سوسیس وکالباس مشکوک است و به افراد توصیه میشود در صورت عدم نیاز اری نکنند.برای کاهش مضرات غذاهایفست فودو آماده، افراد باید از خوراکیهای سالم از جمله میوهها و سبزیهای سبزرنگ سالم استفاده کنند، زیرا با مصرف مقادیر مناسب این مواد میتواند ویتامینهای لازم بدن را تامین و تاثیر مضرات را بکاهد.
مواد ,مضرات ,افراد ,انواع ,کاهش ,افراد باید ,مواد خوراکی منبع
درباره این سایت